Artikelindeks

Vel mødt til TAK16

Åbningstider:

Lørdag den 5. november: 10:00 - 17:00

Søndag den 6. november: 10:00 - 16:00

Sted:

Birkerød Idrætscenter, Bistrupvej 1, 3460 Birkerød

Der er naturligvis gratis adgang!

 

Velkommen til TAK16's hjemmeside.

År 1941 i november måned, taltes der mand og mand imellem om dannelsen af en frimærkeklub i Birkerød.

Endelig var der 3 modige mænd, - Hr. Revisor E. Ridler, Hr. Fabrikant S.Richter og Hr. Boghandler E. Jespersen, der i en annonce i Birkerød Posten, indbød til et stiftende møde på Hotel Birkerød Kro, mandag den 1. dec. 1941.

At der i Birkerød var behov for en frimærkeklub, viste sig ved, at der allerede ved denne lejlighed indmeldte sig 25 medlemmer.

Samme aften blev der valgt en bestyrelse og etableringen af Frimærkeklubben for Birkerød og Omegn var en realitet.

Den 1. december 2016 fylder Birkerød Frimærkeklub således 75 år og i den anledning har klubben besluttet at afholde en jubilæumsudstilling. Vi sendte en ansøgning til Rudersdal Kommune om at kunne låne et egnet udstillingslokale på et tidspunkt nær fødselsdagen og kommunen var utrolig imødekommende.

Frimærkeudstillingen TAK16 i Birkerød den 5. og 6. november 2016 er en realitet!

Kommunen har stillet både idrætshal og mødelokaler i Birkerød Idrætscenter til vores rådighed, så vi kan holde jubilæumsudstilling i dagene 5. og 6. november 2016. Det var de eneste dage hvor salen endnu ikke var booket, men det er simpelthen de bedst egnede lokaler i kommunen, så det er vi meget glade for. Omgivelserne er så fine og arealet så stort at vi hurtigt besluttede at det skulle være den Nationale Frimærkeudstilling i 2016.

Som vores anden hovedsponsor har vi derfor helt naturligt Danmarks Filatelistforbund - DFF.

Birkerød Idrætscenter indeholder en helt ny og moderne multihal på 2000 m2, så der er god plads til en rigtig flot udstilling og der er også er rigtig gode lysforhold. De fysiske rammer er således bestemt, men vi er stadig i startfasen og skal finde ud af, hvordan vi bedst kan udfylde de fortræffelige fysiske rammer. Vi har en ide om, at der udover udstilling kan være foredrag og møder i specialklubberne, stande for postvæsener og frimærkehandlere.

Udstillingen, som ikke står tilbage for diverse frimærkemesser, bliver derfor et mekka for frimærkesamlere.

Vi håber at se mange af jer i Birkerød i dagene 5. og 6. november 2016.